Groep VDAL

Service zit in ons bloed. Of we jou nu mogen verwennen in één van onze gezellige bistro’s, op jouw favoriete locatie of van extra energie kunnen voorzien in onze benzinestations, voor ons sta jij, beste klant, centraal.

Onze zaken zijn stuk voor stuk familiezaken. En dat merk je: je komt er steeds weer thuis. Bekijk ze allemaal hieronder op onze website. Wij kijken er alvast naar uit om je snel in één van onze zaken te ontmoeten!

Welkom bij de Groep VDAL.


VRIJETIJDSHORECA

HARTE TROEF AARSCHOT

Harte Troef ontstond uit de droom dat alle mensen kansen moeten krijgen om te tonen welke troeven ze in handen hebben. Een plek met een hart, een fijne bistro waar iedereen gezellig thuiskomt en mee geniet van die mooie Harte Troef-droom. Welkom!

BRASSERIE DE MIXX

Een mix(x) van eten en drinken in een sportieve omgeving. Brasserie de Mixx is gelegen in het hartje van Vrijetijdscentrum VTC de Mixx te Herselt. Onze chef's serveren u dagelijks een mooi aanbod van gezonde slaatjes en broodjes, een hartige lunch of een lekker dessert. Onze kelners staan paraat u een verfrissing te serveren na het sporten. Brasserie de Mixx is dagelijks geopend.

FEESTZALEN & CATERING

FEESTZALEN 'T RIETLAER

'Ontmoeten en Beleven': Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Een locatie die staat voor originaliteit, zich in het groen situeert maar toch makkelijk bereikbaar is? Dan staat ons team met de glimlach klaar om u in 't Rietlaer te ontvangen.


THE DINNER COMPANY

Een smaakvolle ontmoeting. Uw feest of event, privé of zakelijk, op maat uitgewerkt. Van receptie tot walking dinner, van diner aan tafel tot een heuse party... The Dinner Company verzorgt uw event van A tot Z.

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING

RENTA+

Renta + is uw partner in verhuur van feestbenodigdheden. Van porselein,over glaswerk, bestekken en linnen tot tafels en stoelen, zelfs tentenen toebehoren…

Kortom, het volledige pakket van A tot Z. Alles van de hoogste kwaliteit en aan scherpe prijzen.

Afhaalpunt Renta+
Renta Plus +

THE EVENT COMPANY

The Event Company laat elke locatie tot de verbeelding spreken. Steeds starten wij als sfeerarchitect met een luisterend oor, uw wensen en ideeën staan bij ons steeds bovenaan. Voor elke gelegenheid tekenen wij een feest op maat met alle bouwstenen, dit van A tot Z, van tenten tot technische voorzieningen, van togen tot gedekte tafel. Elke hal, tuin, parking, zaal, locatie laten wij spreken door onze goed afgestemde decors en settings. Resultaat? Een feest dat loopt als een excellent gedirigeerd orkest!

TANKSTATIONS MET BEDIENING

TANKSTATION LAMBAERTS RAMSEL

Tankstation Lambaerts
Stationsstraat 78
2230 Ramsel (Herselt)
+32 16 49 08 00

Afhaalpunt Renta+
Afhaalpunt VH Huurwagens
Renta Plus +
VH Huurwagens

TANKSTATION ESSO LICHTAART

Tankstation Esso Lichtaart
Herentalsesteenweg 17
2460 Lichtaart
+32 14 55 63 39


Afhaalpunt Renta+
Renta Plus +

PARTNER IN AFHAALPUNT VH HUURWAGENS

VH HUURWAGENS

Je inboedel verhuizen met een bestelwagen of een grote verhuiswagen, een weekje met vakantie in een van onze luxe minibussen (8+1) of een handige personenwagen huren?
Bij VH Huurwagens vindt je het allemaal.